Feltöltve:

Gazdag garnéla rák és kukorica leves

timer 25
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz2 evőkanál
petrezselyem zöld2 evőkanál
Knorr Tyúkhúsleveskocka2 darab
tej750 milliliter
burgonya500 gramm
liszt1 evőkanál
póréhagyma2 darab
kaliforniai paprika1 darab
kukorica konzerv1 darab
garnéla rák300 gramm

Gazdag garnéla rák és kukorica leves a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Vágjuk ki a magházát és szeleteljük fel a paprikát. Szeleteljük fel a megtisztított póréhagyma fehér részét. Hámozzuk meg és kockázzuk fel a krumplit. Forrósítsuk fel a margarint egy nagyobb lábosban. Adjuk hozzá a póréhagymát és a paprikát és pirítsuk 5 percig. Adjuk hozzá a lisztet és pirítsuk további 1 percig.

2. lépés

Öntsük hozzá a tejet, adjuk hozzá a Knorr-kockákat ésa krumplit. Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot és főzzük 10 percig.

3. lépés

Adjuk hozzá a garnélát és a kukoricát. Hozzuk újra forrásba, majd adjuk hozzá a petrezselyem zöldet. Tálaljuk azonnal.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 6
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem