vörös quinoa | 100 gramm |
---|---|
hajdina | 100 gramm |
vöröshagyma | 80 gramm |
Fokhagyma | 1 gerezd |
petrezselyem | 40 gramm |
vékonyra felszeletelt vöröskáposzta | 250 gramm |
Hellmann’s vegán majonéz | 3 evőkanál |
szójaszósz | 2 evőkanál |
torma | 1 evőkanál |
magozott és felcsíkozott uborka | 1 darab |
aprított dió | 80 gramm |
magos mustár | 2 evőkanál |
Kiegészíthető kellel, spenóttal, vízitormával, pirított petrezselyemgyökérrel vagy több gabonával és a babok is jól illenek ehhez a poke bowl-hoz | 1 marék |
---|
Gabonás poke bowl a Főételek kategóriában
A csomagoláson feltüntetett utasításoknak megfelelően készítse el a quinoát és a hajdinát, majd hűtse őket hideg vízzel, szűrje le és tegye őket együtt egy tálba.
Adja hozzá a vöröshagymát, a fokhagymát, a szójaszószt, a frissen aprított petrezselymet és a teljes kiőrlésű mustárt. Az íz kedvéért fűszerezze.
Keverje össze a vöröskáposztát, a majonézt és a tormát, majd ízlés szerint fűszerezze sóval és borssal.
Tálalja egy külön tálba a gabonás salátát, ízlésesen rendezze el az étel tetején a többi hozzávalót is.
Végül szórja meg dióval az elkészült ételt.