Feltöltve:

Fűszernövényes spenót leves (a kert illatával)

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz1 liter
tejföl100 milliliter
Knorr Tyúkhúsleveskocka2 darab
petrezselyemzöld1 csokor
liszt2 evőkanál
snidling1 csokor
bagett1 darab
rozmaring ág1 darab
fagyasztott spenót500 gramm
ementáli sajt20 gramm

Elkészítés

1. lépés

Tegyük a spenótot egy lábosba, öntsük le 200 ml forró vízzel, majd olvasszuk fel kis lángon. Közben melegítsük fel a sütőt 200 fokra, hogy a bagett szeleteket majd meg tudjuk pirítani

2. lépés

Oldjunk fel 2 db Knorr Tyúkhúsleves kockát 800 ml forró vízben, öntsük a levest a spenótos lábosba és főzzük 5 percig.

3. lépés

Alaposan keverjük el a lisztet a tejföllel és óvatosan öntsük a fővő levesbe. Főzzük az egészet még 2 percig.

4. lépés

Vágjuk apróra a megmosott snidlinget és petrezselyemzöldet és adjuk a leveshez. Ízesítsük borssal és sóval, ha szükséges.

5. lépés

Vágjuk fel a bagettet vékony szeletekre. Reszeljük le a sajtot és tegyük a pirítósra. Vágjuk apróra a rozmaringot és szórjuk meg a tetejét vele.

6. lépés

Tegyük a a sütőbe a bagett szeleteket és süssük 3 percig, míg a sajt szétolvad.
Ezután tegyük kistányérokra. Öntsük a levest tálkákba és a sajtos pirítóssal tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem