Fűszerkrémes csirkemell rántva
Fűszerkrémes csirkemell rántva
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 150 gramm
  • csirkemell filé - 500 gramm
  • zsemlemorzsa - 150 gramm
  • tojás - 2 darab
  • petrezselyemzöld - 1 csokor
  • olaj - 150 milliliter
  • búzaliszt - 100 gramm
  • őrölt bors - 1 csipetnyi
  • kis csokor kapor - 1 darab
  • KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. A csirkemell filéket vágjuk félbe és finoman klopfoljuk ki őket. Szórjuk meg bőven Knorr Sült csirke Fűszerkeverékkel.
  2. A margarint verjük fel szép fehérre. Aprítsuk fel a petrezselyemzöldet és adjuk a puha margarinhoz. Alaposan keverjük el, majd ízesítsük borssal és egy csipet sóval.
  3. A csirkemellekre tegyünk egy-egy evőkanálnyi margarint, és tekerjük fel .
  4. A húst forgassuk meg lisztben, ezután felvert tojásban és a végén zsemlemorzsában. A végei is legyenek jól bepanírozva.
  5. Ezután süssük meg a hússzeleteket olajban. Időnként forgassuk meg a szeleteket, hogy egyformán süljenek meg mindenütt. Tálaljuk zöld salátalevelekkel, vagy burgonyapürével.