Fűszeres rántott hús, fokhagymás mártogatóssal recept.
A hússzeleteket mossuk meg és kicsit klopfoljuk ki. A hússzeletek minden oldalát alaposan dörzsöljük be a fűszerekkel és ezután a hagyományos módon panírozzuk be. Forró olajba kezdjük el sütni a szeleteket, de figyeljünk arra, hogy a hús süljön át. A húst papírtörölközőre szedjük ki az olajból ha megsült, hogy a felesleges olajat feligya a húsról.
Amíg sül a hús, készítsük el a mártogatóst. A foghagymát szedjük gerezdekre és tisztítsuk meg.
A tejfölt egy edényben kézi habverő segítségével csomómentesen keverjük ki az étolajjal. Adjuk hozzá a fekete törött borsot és reszeljük bele a fokhagymát, majd keverjük össze. Ízlés szerint sózhatjuk is egy picit. Jó étvágyat.