csirkemell | kilogramm |
---|---|
sárgarépa | 1 darab |
Globus Csípős Ketchup | 3 evőkanál |
cukkini | 1 darab |
lilahagyma | 1 darab |
Knorr Pirított hagymás Ízbomba | 1 darab |
Knorr Mexikói chilis bab alap | 1 csomag |
napraforgó étolaj | 3 evőkanál |
konzerv gomba | 10 dekagramm |
tv paprika | 1 darab |
karalábé | 1 darab |
Fűszeres pikáns jérceragu a Főételek kategóriában
A csirkemelleket és a zöldségeket egyforma, nem túl nagy kockákra vágjuk (3x3 cm). Felforrósított olajon lepirítjuk a húst, majd ráöntjük a zöldségeket is. Közben 4 dl vízzel elkeverjük a KNORR Mexikói chilis bab Rafinériát és ráöntjük a ragura.
Összeforraljuk, belemorzsoljuk a KNORR Pirított hagymás ízbombát és a legvégén erősítjük a hatást a GLOBUS csípős ketchup hozzáadásával. Párolt rizst adhatunk hozzá köretnek.