Fűszeres, mustáros marhanyárs
Fűszeres, mustáros marhanyárs
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • napraforgó olaj - 1 dl
  • marha hátszín - 60 dekagramm
  • Globus Mustár tubus - 2 evőkanál
  • Knorr Grill Fűszerkeverék - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. A húsról a fehér hártyákat lefejtjük, majd 3 centis kockákra vágjuk.
  2. A grill fűszerkeverékkel meg a mustárral alaposan bedörzsöljük, majd egy mélyebb edénybe rakjuk.
  3. Az olajat ráöntjük és letakarva hűtőszekrényben legalább 1 éjjelen át érleljük.
  4. A fűszeres húskockákat az olajból kiemeljük, majd szorosan nyársra fűzzük őket. Izzó faszénparázs fölé helyezett grillrácson megsütjük.
  5. Közben a visszamaradó fűszeres olajjal kenegetjük, néhányszor, (de nem állandóan) megforgatjuk.
  6. Friss salátákkal kínáljuk.