Fűszeres húsgolyók
Fűszeres húsgolyók
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • tojás - 2 darab
  • olívaolaj - 2 evőkanál
  • citrom leve - 1 darab
  • bagett - 1 darab
  • Knorr Gyros Fűszervarázs - 2 teáskanál
  • mozzarella - 5 dekagramm
  • sovány darált hús - 50 dekagramm
  • panírmorzsa - 20 dekagramm
  • durvára reszelt parmezán - 3 dekagramm
  • Bertolli Napérlelte paradicsom&oregano szósz - 1 darab

Elkészítés:

  1. A darált húst dolgozzuk össze a panírmorzsával, tojással, citromlével és a Fűszervarázzsal. Olívaolajon hirtelen süssük át a golyókat minden oldalon.
  2. Tegyük át zsiradék nélkül egy hőálló tálba, öntsük rá a tésztaszószt, majd fedjük be a vékony szeletekre vágott, és mindkét oldalán megpirított bagettszeletekkel.
  3. Szórjuk meg a durvára reszelt mozzarellával és parmezánnal. Locsoljuk meg kevés olívaolajjal, és süssük 200ºC-ra előmelegített sütőben kb. 20 percig, amíg a sajt rápirul.
  4. Magában vagy kedvenc tésztánkkal tálaljuk.