tojás | 2 darab |
---|---|
olívaolaj | 2 evőkanál |
citrom leve | 1 darab |
bagett | 1 darab |
Knorr Gyros Fűszervarázs | 2 teáskanál |
mozzarella | 5 dekagramm |
sovány darált hús | 50 dekagramm |
panírmorzsa | 20 dekagramm |
durvára reszelt parmezán | 3 dekagramm |
Bertolli Napérlelte paradicsom&oregano szósz | 1 darab |
Fűszeres húsgolyók a Főételek kategóriában
A darált húst dolgozzuk össze a panírmorzsával, tojással, citromlével és a Fűszervarázzsal. Olívaolajon hirtelen süssük át a golyókat minden oldalon.
Tegyük át zsiradék nélkül egy hőálló tálba, öntsük rá a tésztaszószt, majd fedjük be a vékony szeletekre vágott, és mindkét oldalán megpirított bagettszeletekkel.
Szórjuk meg a durvára reszelt mozzarellával és parmezánnal. Locsoljuk meg kevés olívaolajjal, és süssük 200ºC-ra előmelegített sütőben kb. 20 percig, amíg a sajt rápirul.
Magában vagy kedvenc tésztánkkal tálaljuk.