Fűszeres grillsajt mediterrán zöldségekkel, rukkolával és pestoval a Főételek kategóriában
Olíva olajjal keverjük el a Knorr fűszerkeveréket és kenjük be vele a sajt szeletek mindkét oldalát. Tegyük félre hideg helyre.
Mossuk meg majd vágjuk fél centis karikákra a padlizsánt és a cukkinit. Sózzuk be tengeri sóval és öntsünk rájuk olíva olajat. Hagyjuk állni 20-25 percet.
A padlizsán szeleteket nyomjuk ki, majd felhevített olajon süssük meg a cukkini szeletekkel együtt. Tegyük őket félre.
Ugyanebben a serpenyőben a pácolajat is felhasználva süssük meg a sajtszeletek mindkét oldalát.
Sütés közben a pestóból és egy kis olíva olajból készítsünk dresszinget. Egy keverő tálban a ruccolát, a felvágott koktél paradicsomot és a sült zöldségeket keverjük át egy kis pesto dresszinggel. A sajtot még forrón tálaljuk a salátával együtt. Öntsünk a salátára pár kiskanál pestót még.