Fűszeres csirkeszárnyak
Fűszeres csirkeszárnyak
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • sárgarépa - 3 darab
  • csirkeszárny - 80 dekagramm
  • Globus Ketchup - 4 evőkanál
  • sűrített paradicsom - 7 dekagramm
  • napraforgó étolaj - 5 dl
  • Knorr Barbecue Villámpác - 4 dekagramm
  • szál zeller - 1 darab

Elkészítés:

  1. A jól megtisztított csirkeszárnyakat fél óráig pácoljuk a Villámpác felével elkevert 2 dl olajban.
  2. Közben keverjük el a maradék Villámpácot a ketchuppal, a sűrített paradicsommal és 1,5 dl vízzel, majd tegyük félre.
  3. A maradék bő olajban hirtelen kisütjük a csirkeszárnyakat, majd forrón, az előkészített fűszeres ketchupba forgatjuk.
  4. Csíkokra vágott friss zellerrel, és nyers sárgarépával körítjük.