sárgarépa | 3 darab |
---|---|
csirkeszárny | 80 dekagramm |
Globus Ketchup | 4 evőkanál |
sűrített paradicsom | 7 dekagramm |
napraforgó étolaj | 5 dl |
Knorr Barbecue Villámpác | 4 dekagramm |
szál zeller | 1 darab |
Fűszeres csirkeszárnyak a Főételek kategóriában
A jól megtisztított csirkeszárnyakat fél óráig pácoljuk a Villámpác felével elkevert 2 dl olajban.
Közben keverjük el a maradék Villámpácot a ketchuppal, a sűrített paradicsommal és 1,5 dl vízzel, majd tegyük félre.
A maradék bő olajban hirtelen kisütjük a csirkeszárnyakat, majd forrón, az előkészített fűszeres ketchupba forgatjuk.
Csíkokra vágott friss zellerrel, és nyers sárgarépával körítjük.