Feltöltve:

Fűszeres csirkenyárs kolbásszal és krumplival

timer 55
mood Közepes
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

csirkemell filé50 dekagramm
bors1 teáskanál
olaj1 dl
1 teáskanál
krumpli50 dekagramm
szárazkolbász15 dekagramm
bambusznyárs6 darab
fokhagymakrém1 teáskanál

Elkészítés

1. lépés

A csirkemellet alaposan megtisztítjuk és nagyobb kockákra vágjuk.

2. lépés

Fűszeres csirkenyárs kolbásszal és krumplival elkészítés 2. lépés képe

A páchoz az olajba szórjuk a sót, a borsot és belenyomjuk a fokhagymakrémet. Jól összekeverjük és beleforgatjuk a húst.

3. lépés

Fűszeres csirkenyárs kolbásszal és krumplival elkészítés 3. lépés képe

A kolbászt fél cm vastag karikákra vágjuk. A krumplikat megtisztítjuk, meghámozzuk és kettévágjuk.

4. lépés

Fűszeres csirkenyárs kolbásszal és krumplival elkészítés 4. lépés képe

A pálcákat beáztatjuk egy kis vízbe pár percre. A nyársakra felhúzzuk a hozzávalókat, krumpli-hús-kolbász sorrendben és a pálca végére is krumpli kerüljön. Addig folytatjuk, amíg az alapanyagok el nem fogynak. Tepsibe fektetjük őket és meglocsoljuk a megmaradt páclével.

5. lépés

A nyársak közé öntünk kevéske, kb. 1,5 dl vizet és alufóliával lefedve 200 fokon 30 percig sütjük, majd a fóliát eltávolítva további 10 percig pirítjuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem