Fűszeres csirkecombok csípős szószban
Fűszeres csirkecombok csípős szószban
  • timer100 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • fokhagyma gerezd - 3 darab
  • vöröshagyma - 1 darab
  • olíva olaj - 2 evőkanál
  • szójaszósz - 1 evőkanál
  • citrom - 1 darab
  • csirkecomb - 6 darab
  • piros chili - 2 darab
  • Knorr Bögrés Tyúkhúsleves - 500 milliliter
  • KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Mossuk meg a húst, majd szárítsuk meg papírtörlővel. Csepegtessünk rá citromlevet és dörzsöljük be Sült csirke fűszerkeverékkel és apróra vágott chilivel. Tegyük a hűtőbe egy órára.
  2. Öntsünk olíva olajat a serpenyőbe. A hagymát vágjuk szeletekre, majd a fokhagymával együtt tegyük az olajba. Dinszteljük üvegesre. Adjuk hozzá a csirkét és süssük körbe aranybarnára.
  3. Adjuk hozzá a szójaszószt és a levest. Pároljuk fedő alatt kb. 30 percig, míg megpuhul.
  4. Amikor a hús elkészül, vegyük ki a szószból. Majd főzzük addig a szószt, míg míg besűrűsödik. A csirkét tálaljuk a szósszal és rizzsel.Tipp: Szórjuk meg pirított földimogyoró darabokkal.