Füstös expressz pizza tekercs a Előételek kategóriában
Az átszitált lisztet tálba tesszük. Hozzáadjuk a sót, margarint, expressz élesztőt és a langyos vizet. Gyúrjunk belőle sima tésztát.
Meleg helyen pihentessük 15 percig. Amíg a tészta kel, készítsük el a tölteléket.
A tisztított hagymát és szalonnákat vágjuk kockára. A tarját daráljuk meg. A sajtot reszeljük le.
Olvasszuk ki a szalonnákat, tegyük rá a hagymát, sózzuk meg és pároljuk üvegesre. Adjuk hozzá a tarját a paradicsompűrét és a fűszereket. Forraljuk 5 percet. A megkelt tésztát osszuk két részre. Az egyik felét lisztezett felületen nyújtsuk 20x30 cm-es tégalalappá. Kenjük meg a töltelékkel és szórjunk rá reszelt sajtot. Tekerjük fel mint a beiglit. Vágjuk 2cm vastag szeletekre. Tetejükre szórjunk reszelt sajtot. A másik rész tésztával ugyan így járunk el.