Füstölt tarjával töltött palacsinta
Füstölt tarjával töltött palacsinta
  • timer50 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • tojássárgája - 2 darab
  • Rama Vajas Íz - 2 evőkanál
  • tejföl - 1 dl
  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 kilogramm
  • tojás - 2 darab
  • olaj - liter
  • tej - 2 dl
  • Knorr Gyros Fűszervarázs - 1 teáskanál
  • reszelt sajt - 10 dekagramm
  • főtt füstölt tarja - 40 dekagramm
  • sós palacsinta - 8 darab

Elkészítés:

  1. A szokásos módon elkészítjük a sós palacsintákat. A 2 dl tejjel elkészítjük a carbonara alapot. A főtt füstölt tarját (apróra kockázva), a tojássárgát és egy kevés tejfölt keverünk hozzá.
  2. A palacsintákat a sonkás töltelékkel megtöltjük, széleit behajtva összegöngyöljük, majd lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába bundázzuk, és bő, forró olajban kisütjük.