Füstölt tarjás csirkemell
Füstölt tarjás csirkemell
  • timer55 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 10 dekagramm
  • víz - 1 dl
  • csirkemell filé - 50 dekagramm
  • tejföl - 2 dl
  • sajt - 20 dekagramm
  • liszt - 1 evőkanál
  • Knorr Csirkehúsleves-kocka - darab
  • főtt füstölt tarja - 5 szelet

Elkészítés:

  1. A csirkemelleket szeletekre vágjuk,majd a margarinon mindkét oldalát fehéredésig sütjük.Felöntjük a leveskockából és vízből készült 1 dl leveslével és 20 perc alatt puhára pároljuk.
  2. Kivesszük a csirkemell szeleteket. A margarinba belekeverünk 2 dl tejfölt,sózzuk,borsozzuk és a lisztel enyhén besűrítjük.
  3. Egy sütőtálba beletesszük a csirkemell szeleteket, a reszelt sajt felét rátesszük a húsra. Beterítjük a tarja szeletekkel, ráöntjük a tejfölös keveréket és a reszelt sajtot,majd 180 fokos sütőben 15 percig sütjük.