Füstölt makréla sajtszósszal a Főételek kategóriában
A krumplikat megtisztítjuk és a reszelő nagy lyukú oldalán megreszeljük.
A füstölt halat villával cafatokra tépjük.
Elkészítjük a KNORR Sajtszósz alapot a tasak utasításai szerint.
A kész szószba belekeverjük a jól leitatott haldarabokat, a krumplit, a 2 tojássárgáját, az apróra vágott kaprot és a tojásfehérjéből vert kemény habbal óvatosan fellazítjuk.
Megborsozzuk és 4 darab kb. 2 dl-es margarinnal kikent és kimorzsázott kerámiaformába vagy hőálló kávésbögrébe töltjük.
Forró sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Csíkokra vágott almából és jégsalátából alapot készítünk, amit ízlés szerint citromlével csurgatunk, majd erre tálalunk.