Fusilli brokkolis gombaszósszal
Fusilli brokkolis gombaszósszal
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • petrezselyemzöld - 1 csokor
  • olaj - 2 evőkanál
  • gomba - 20 dekagramm
  • brokkoli - 15 dekagramm
  • mozzarella sajt - 15 dekagramm
  • fusilli tészta - 20 dekagramm
  • Knorr Serpenyős gombás csirke Rafinéria - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A fusilli tésztát sós vízben megfőzzük.
  2. A brokkolit külön feltesszük csipetnyi sóval ízesített 4,5 dl forrásba levő vízbe főzni 2 percig. A brokkolit úgy szűrjük le, hogy a levét tegyük félre(jól hűtsük le), a brokkolit szintén lecsepegtetve félretesszük.
  3. A gombákat megtisztítjuk, az olajon addig pároljuk, míg levüket elforrják. Ekkor felöntjük a visszamaradt hideg főzőlében elkevert KNORR Serpenyős gombás csirke alappal. Néhány percig forraljuk, amíg besűrűsödik. Összekeverjük a lecsepegtetett főtt tésztával, a brokkolival és röviden összemelegítjük.
  4. Tálaláskor friss, apróra vágott petrezselyemzölddel és durva reszelővel reszelt mozzarella sajttal tálalás előtt megszórjuk.