natúr joghurt | 3 evőkanál |
---|---|
olívaolaj | 2 evőkanál |
gomba | 10 dekagramm |
Globus Majonéz | 5 evőkanál |
Globus Mustár tubus | 1 evőkanál |
salátamix | 40 dekagramm |
füstölt sajt | 10 dekagramm |
zöld olívabogyó | 10 dekagramm |
kemény paradicsom | 2 darab |
Friss saláta joghurtos majonézzel, gazdagon a Saláták kategóriában
Az öntethez összekeverjük a GLOBUS majonézt, a GLOBUS mustárt és a joghurtot .A salátát összekeverjük az öntettel.
A magozott olívát, a kockázott füstölt sajtot, az alaposan lemosott, szeletelt gombát és a kockázott paradicsomot összeforgatjuk az olívaolajjal és ízesítjük KNORR delikáttal.
A bekevert salátát tányérra halmozzuk és rászórjuk a többi (lehetőleg kockára vágott) alapanyagot.