vöröshagyma | 1 darab |
---|---|
tojás | 2 darab |
Knorr Fokhagymás Ízbomba | 1 darab |
fehérbor | 1 dl |
Knorr Gyros Fűszervarázs | 1 evőkanál |
pulykamell | 40 dekagramm |
zsemle | 2 darab |
Knorr Petrezselymes Ízbomba | 1 darab |
virsli | 4 darab |
Knorr Fasírt Fűszervarázs | 1 evőkanál |
baconszalonna | 10 dekagramm |
Frankfurti töltött pulykamell a Főételek kategóriában
A pulykamellből 4 szép szelet vágunk, húsverő kalapáccsal vékonyra ütögetjük, a KNORR gyros fűszerrel megfűszerezzük és félretesszük.
A zsemlét beáztatjuk és kicsavarjuk, a reszelt vöröshagymát, a KNORR fokhagymás és petrezselymes ízbombát, KNORR fasírt fűszert, borsot, majorannát, tojást adunk hozza és jól összedolgozzuk. A szeleteket kiterítjük, a tölteléket rajuk halmozzuk, közepükbe nyomunk egy virslit és felcsavarjuk vagy félbehajtjuk. Hústűvel összefogjuk.
Tepsibe tesszük a töltött szeleteket, vékony szelet szalonnákkal becsomagoljuk, előmelegített sütőben a bort aláöntve fóliával letakarva 25 percet sütjük, majd fólia nélkül pirosra sütjük.