Frankfurti leves a Levesek kategóriában
Pucoljuk meg a burgonyát, és vágjuk egyenletes apró kockákra. Tisztítsuk meg a sárgarépát, és karikázzuk fel. A kelkáposztát pedig vágjuk össze laskákra.
Fazékba tesszük és annyi vizet teszünk rá, hogy szépen ellepje, és kezdjük melegíteni.
Adjunk hozzá Delikátot, sót, borsot, majorannát és a két gerezd megpucolt fokhagymát egészben. Ha szeretnénk dúsítani a levest, tehetünk bele egy KnorrCsirkehúsleves kockát is.
Körülbelül fél óra alatt megpuhulnak a hozzávalók, ekkor egy kis lábasban olvasszuk meg a Rama margarint, szórjuk meg 2 evőkanál liszttel, és folyamatos kevergetés mellett kicsit pirítsuk meg. Húzzuk le a tűzről, és szórjuk meg pirospaprikával, a levesből szedjünk rá egy kis levet, majd keverjük jól el.
Gyakori kevergetés mellett öntsük a leveshez ezt a rántást, ezzel egy kicsit besűrítjük.
Karikázzuk fel a virslit, és kicsit pirítsuk meg a karikák mindkét felét teflon edényben, majd tegyük a levesbe. Miután újra felforrt, még 3-4 perc és készen van.