Feltöltve:

Francia tejfölös, almás szelet

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

Ráma12 dekagramm
cukor22 dekagramm
vaníliás cukor2 csomag
1 csipetnyi
tojás6 darab
liszt15 dekagramm
étk. keményítő8 dekagramm
sütőpor0.5 csomag
alma70 dekagramm
tejföl (nagy pohár)375 gramm
vaníliás pudingpor1 csomag
porcukor2 evőkanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A Ramát 15 dkg cukorral, 1 vaníliás cukorral és sóval habosra keverjük. Hozzáadunk 3 tojást, majd a sütőporos lisztet, és a keményítőt. A tésztát a Ramával kikent tepsibe simítjuk. A meghámozott, vékonyra szeletelt almával (ferdén egymásra csúsztatva) beborítjuk. A tésztát félig megsütjük. A tejfölt a megmaradt tojással, cukorral, vaníliás cukorral, és a pudingporral összekeverjük. A tejfölös keveréket ráöntjük a félig megsült sütire. Visszatéve még kb. 25 percig sütjük, amíg a tejfölös krém megszilárdul. A kihűlt tésztát porcukorral meghintjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem