Francia saláta kukoricával
Francia saláta kukoricával
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • citromlé - 1 evőkanál
  • alma - 1 darab
  • csemege uborka - 5 dekagramm
  • Globus Majonéz - 5 evőkanál
  • 20 %-os tejföl - 25 dekagramm
  • kristálycukor - 1 evőkanál
  • Delikát8 ételízesítő - 1 csipetnyi
  • mexikói zöldségkeverék - 30 dekagramm

Elkészítés:

  1. A mexikói saláta mixet DELIKÁT8 ételízesítővel ízesített vízben leforrázzuk, majd lehűtjük. Az almát megmossuk, csumáját kivágva apró kockákra vágjuk. Ugyanakkorára vágjuk az uborkát is.
  2. Az így előkészített alapanyagokra öntjük rá a GLOBUS majonézzel, citromlével, cukorral, tejföllel, borssal ízesített tejfölös majonézmártást.
  3. Alaposan, óvatosan összeforgatjuk a saláta összetevőit és tálalásig hűtőben tároljuk. Hideg körete lehet bármilyen hideg sültnek, tojásételnek, sonkatekercsnek.