Forró, csípős csirkefalatok hideg salátával
Forró, csípős csirkefalatok hideg salátával
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 4 dl
  • csirkemell - 40 dekagramm
  • Globus Csípős Ketchup - 2 evőkanál
  • petrezselyemzöld - 1 csokor
  • napraforgó olaj - 2 evőkanál
  • lilahagyma - 1 darab
  • kukorica - 20 dekagramm
  • Knorr Mexikói chilis bab alap - 1 csomag
  • fejes saláta - 3 darab

Elkészítés:

  1. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és az olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a fagyasztott kukoricát és az apróra vágott lila-hagymát.
  2. A KNORR Mexikói chilis bab rafinériát elkeverjük a vízzel és ráöntjük a húsra. Állandóan kevergetve közepes lángon felforraljuk. Ízlés szerint tehetünk bele GLOBUS Csípős ketchupot is.
  3. Az így elkészített ragut a megmosott, tépett salátakeverékre öntjük, majd az egészet megszórjuk durvára vágott petrezselyemlevéllel.