víz | 4 dl |
---|---|
csirkemell | 40 dekagramm |
Globus Csípős Ketchup | 2 evőkanál |
petrezselyemzöld | 1 csokor |
napraforgó olaj | 2 evőkanál |
lilahagyma | 1 darab |
kukorica | 20 dekagramm |
Knorr Mexikói chilis bab alap | 1 csomag |
fejes saláta | 3 darab |
Forró, csípős csirkefalatok hideg salátával a Főételek kategóriában
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és az olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a fagyasztott kukoricát és az apróra vágott lila-hagymát.
A KNORR Mexikói chilis bab rafinériát elkeverjük a vízzel és ráöntjük a húsra. Állandóan kevergetve közepes lángon felforraljuk. Ízlés szerint tehetünk bele GLOBUS Csípős ketchupot is.
Az így elkészített ragut a megmosott, tépett salátakeverékre öntjük, majd az egészet megszórjuk durvára vágott petrezselyemlevéllel.