paradicsom | 2 darab |
---|---|
olaj | 5 evőkanál |
hagyma | 3 darab |
sertéskaraj | 60 dekagramm |
KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült | 1 evőkanál |
zöldpaprika | 2 darab |
fehérbor | 1 dl |
Knorr Gyros Fűszervarázs | 1 evőkanál |
Fólia alatt sült karaj a Főételek kategóriában
A húst felszeleteljük, a szeleteket megfűszerezzük az összekevert KNORR fűszerkeverék felével. A kanál olajon serpenyőben elősütjük.
A tepsit kiolajozzuk a visszamaradt olajjal, alulra a 2 fej vágott hagymát teszünk, rátesszük a húst. Ismét hagymát vágunk rá, a maradék 1 fejből majd a paprika karikákat és paradicsom szeleteket is rátesszük. Fűszerezzük a maradék KNORR fűszerkeverékkel, meglocsoljuk a fehérborral, és betakarjuk alufóliával. Közepes tűzön előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.