Fokhagymás párolt gomba
  • timer60 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 5 dekagramm
  • Knorr Marhahúsleves-kocka - 1 darab
  • Hagyma - 1 darab
  • tinóru gomba - 30 dekagramm
  • zúzott gerezd fokhagyma - 1 darab

Elkészítés:

  1. Tisztítsuk meg a gombát, alaposan mossuk át és szárítsuk meg.
  2. A nagy gombákat vágjuk csíkokra, a kicsiket hagyjuk egészben.
  3. Pucoljuk meg a hagymát, vágjuk fel és üvegesítsd meg a fele mennyiségű margarinon.
  4. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a gombát, sót és borsot.
  5. Oldjuk fel a Knorr Marhahúsleves kockát egy pohár forró vízben, majd öntsük le vele a gombát és pároljuk kb. 30 percig.
  6. Adjuk a maradék margarint a pároláshoz és főzzük még 3-4 percig. Ízesítsük még (ha ez szükséges).