Fokhagymás majonézes sült bab, BBQ bordákkal a Főételek kategóriában
Az oldalast vágjuk darabokra. A Knorr fűszerkeveréket keverjük el egy dl barbecue szósszal és jól dörzsöljük be vele az oldalas darabokat. Tegyük félre 20-30 percre, majd süssük készre sütőben, vagy grillserpenyőn.
Ezalatt készítsük el a fokhagymás babot. A babkonzervet szűrjük le, jól öblítsük át és csöpögtessük le.
Egy serpenyőt forrósítsunk fel, majd öntsünk bele olíva olajat. A lecsöpögtetett babot pirítsuk meg rajta folyamatos rázás, keverés mellett 3-4 perc alatt.
Ezután hűtsük le egy kicsit és tegyük egy tálba. Keverjük össze a majonézzel, a mustárral a reszelt fokhagymával és a mézzel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tálaljuk a BBQ oldalasok mellé.