Feltöltve:

Fogasfilé zöldsalátával

timer 20
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

fogasfilé350 gramm
saláta mix1 csomag
koktélparadicsom10 darab
balzsamecet2 evőkanál
méz1 evőkanál
olíva olaj
fekete bors
metélőhagyma0.5 csokor
Knorr Zöldségleveskocka1 darab

Tegyünk a salátába uborkát és pirított napraforgó magot is. Tálaljuk ropogós, rusztikus fehér kenyérrel.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Porciózzuk ki a fogasfilét 4 darabra. Kissé irdaljuk be a bőrénél. Ízesítsük a filét egy kis frissen őrölt fekete borssal és sóval. Pirítsuk meg a halat bőrös felével lefelé 3-4 perc alatt. Majd vegyük le a tűzről.

  2. 2. lépés

    Takarjuk le alufóliával és pihentessük kicsit. Mossuk meg és felezzük meg a koktélparadicsomokat. Keverjük össze a salátával.

  3. 3. lépés

    Oldjuk fel a leveskockát egy dl meleg vízben, majd keverjük el kb. 3 ek olíva olajjal, a balzsamecettel és a mézzel. Jól keverjük össze. Adjuk hozzá a finomra vágott metélőhagymát. Tálaljuk a halat a saláta tetején, majd locsoljuk le a dresszinggel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek