Florentin halszeletek
Florentin halszeletek
  • timer35 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 2 dl
  • tej - 3 dl
  • spenótlevél - 20 dekagramm
  • Főzőtejszín - 2 dl
  • Knorr Burgonyapüré - 1 csomag
  • füstölt sajt - 10 dekagramm
  • tonhalfilé - 50 dekagramm
  • Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A halfiléket kiterítjük, villámpáccal ízesítjük mindkét oldalát, ráhelyezzük a spenótleveleket és a szeletelt füstölt sajtot. Feltekerjük úgy, hogy a hajtás mindig alulra kerüljön.
  2. Tűzálló tálba tesszük, és ráöntjük a tejszínnel és a vízzel elkevert KNORR Tejszínes fokhagymás csirke alapot.
  3. Előmelegített sütőben 175 °C-on 25 perc alatt készre sütjük. Az előírás szerint elkészített burgonyapürével tálaljuk.