Feltöltve:

Finom gesztenyekocka

timer 55
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

krem

tej3 dl
vaníliás pudingpor1 csomag
rum1 evőkanál
porcukor15 dekagramm
Ráma20 dekagramm
gesztenyemassza50 dekagramm

-

gesztenyemassza5 dekagramm
tejszín2 dl
sütőpor1 csomag
étolaj1 dl
finomliszt7 evőkanál
porcukor6 evőkanál
tojás6 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A krémhez a porcukrot a Ramával, a rummal és végül a burgonyanyomón áttört gesztenyemasszával jól összekeverjük. A vaníliás pudingport a tejben megfőzzük. Amikor kihűlt, összekeverjük a gesztenyekrémmel. A tojások sárgáját alaposan kikeverjük a 6 evőkanál porcukorral, azután hozzáadjuk az étolajat, a lisztet és a sütőport. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan a tésztához keverjük. Ramával kikenünk és kilisztezünk egy 20×30 cm-es tepsit, beleöntjük a masszát, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük. A krémet elsimítjuk a kihűlt tészta tetején. A tejszínből egy evőkanál cukorral habot verünk, és bevonjuk vele a sütemény tetejét. Gesztenyedarával díszítve, kockákra vágva tálaljuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem