Feltöltve:

Fincsi zserbó

timer 100
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Linzertészta

liszt20 dekagramm
Ráma10 dekagramm
cukor2 dekagramm
tojássárga3 darab

Piskóta

tojás8 darab
cukor8 evőkanál
liszt8 evőkanál
sütőpor1 csomag

Öntet

tojásfehérje keményre vert habja3 darab
cukor20 dekagramm
darált dió15 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag

Teteje

durvára vágott dió5 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A linzertészta hozzávalóit összegyúrjuk, gáztepsibe tesszük és megkenjük baracklekvárral. A piskótát a szokásos módon megsütjük.

2. lépés

A kihűlt piskótát bőségesen megkenjük baracklekvárral, majd ráhelyezzük a kihűlt diós lapot. Egy két óra állás után lehet szeletelni.

3. lépés

Nagyon kiadós, vendégváró ünnepi sütemény.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem
 Laktózmentes karácsonyi keksz
Szerző: Anita Ács szerző:
Anita Ács

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem