Receptmuhely.hu
Fettuccine tavaszi zöldségekkel
receptmuhely.hu
timer
20 perc
mood
Könnyű
person
4 fő
Hozzávalók:
feta sajt - 100 gramm
zöldborsó - 200 gramm
spárga - 1 csomag
konzerv paradicsom - 400 gramm
friss spenót - 200 gramm
fettuccine tészta - 300 gramm
Elkészítés:
Szeleteljük fel a fokhagymát. Tisztítsuk meg, majd daraboljuk fel a spárgát. Oldjuk fel a Knorr-kockákat fél liter vízben.
Tegyük bele a tésztát, fokhagymát és paradicsomot. Hozzuk forrásba, majd kis lángon főzzük fedő nélkül 8 percig. Párszor keverjük át főzés közben.
Adjuk hozzá a spenótot, borsót, spárgát és főzzük további 3 percig. Tálaljuk morzsolt feta sajttal a tetején.