Fettuccine tavaszi zöldségekkel
Fettuccine tavaszi zöldségekkel
  • timer20 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • feta sajt - 100 gramm
  • zöldborsó - 200 gramm
  • spárga - 1 csomag
  • konzerv paradicsom - 400 gramm
  • friss spenót - 200 gramm
  • fettuccine tészta - 300 gramm

Elkészítés:

  1. Szeleteljük fel a fokhagymát. Tisztítsuk meg, majd daraboljuk fel a spárgát. Oldjuk fel a Knorr-kockákat fél liter vízben.
  2. Tegyük bele a tésztát, fokhagymát és paradicsomot. Hozzuk forrásba, majd kis lángon főzzük fedő nélkül 8 percig. Párszor keverjük át főzés közben.
  3. Adjuk hozzá a spenótot, borsót, spárgát és főzzük további 3 percig. Tálaljuk morzsolt feta sajttal a tetején.