Férjem kedvence: házi káposztás dübbencs recept.
Egy nagy bögre vizet meglangyosítunk teszünk bele egy csipet sót, és elmorzsoljuk bele az élesztőt. Amíg elkészítjük a káposztát állni hagyjuk.
A vöröshagymát felkockázzuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Beletesszük a savanyúkáposztát és a köménymagot. Egy pohár vizet öntünk alá, lefedjük és hagyjuk párolódni, időnként megkavarjuk. Amikor már megpárolódott a káposzta hagyjuk egy kicsit lesülni.
0,5 kg lisztet egy nagy tálba teszünk. Hozzáadjuk a sót és az őrölt borsot és jól összekeverjük. Beleöntjük az élesztőt és jól összegyúrjuk. Ha a tészta nehezen áll össze egy kis langyos vizet még adhatunk hozzá. Felolvasszuk a Rama margarint és ezzel tovább gyúrjuk. Letakarjuk egy törlővel és fél órát kelesszük.