Feltöltve:

Feketeerdei sonkában sült spárga

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

friss zöld spárga500 gramm
Knorr Olaszos Salátaöntet por1 csomag
Feketeerdei sonka8 szelet
olíva olaj3 evőkanál

A fekete erdei sonkát helyettesíthetjük füstölt sonkával vagy szalonnával.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Mossuk meg a spárgát és vágjuk le a fás végeket. Felállítva főzzük enyhén sós vízben a cukorral együtt. Spárga fejeket ne lepje el a víz, mert érzékenyek és könnyen túlfőnek.

  2. 2. lépés

    Csöpögtessük le a főtt spárgát, és osszuk négy részre. Mindegyiket tekerjük be két szelet sonkába, és tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe.

  3. 3. lépés

    Elkészített kis csomagokat süssük előmelegített 180 ° C-os sütőben, 8 percig.

  4. 4. lépés

    Készítsük el a salátaöntet. A Knorr csomag tartalmát keverjük össze 3 evőkanál vízzel és az olajjal. Az előkészített öntetet öntsük a forró spárgára és tálaljuk, mint előétel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek