Feltöltve:

Fekete rózsa

timer 60
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Töltelék

nagy, reszelt alma1 darab
porcukor25 dekagramm
Ráma15 dekagramm
citrom reszelt héja1 darab
tej2.5 dl
darált dió20 dekagramm
sütőpor1 csomag
liszt20 dekagramm

Máz

étolaj1 evőkanál
ét tortabevonó20 dekagramm

krem

vaníliás cukor1 csomag
porcukor25 dekagramm
Ráma25 dekagramm
vaníliás pudingpor2 csomag
tej8 dl

Tészta

liszt60 dekagramm
tejföl1.5 dl
Ráma10 dekagramm
szódabikarbóna1 kevés
sütőpor1 csomag
tojás1 egész
porcukor30 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A hozzávalókat nyújtható tésztává összedolgozzuk, majd 6 egyenlő részre osztjuk. Két lapot sütünk, (egyenként téglalap formájú tepsiben). A többi lapot kinyújtjuk és megtöltjük a töltelékekkel, felgöngyöljük mint a beiglit. A 4 db feltekert tésztát egy téglalap formájú tepsibe tesszük és közepes hőfokon megsütjük. Nem kell szétválasztani, sütés után egybe ki kell borítani, és hagyni kell úgy kihűlni. Az egyik lapot megkenjük a krém felével, ráhelyezzük a megsült, és kihűlt diós tekercseket, befedjük a krém másik felével és ráhelyezzük a másik lapot, majd az egészet bevonjuk csokimázzal. Másnapra megpuhul a tészta. Hosszúkás szeletekre vágva tálaljuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem