Feltöltve:

Fekete-fehér muffin

timer 50
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A tésztához

liszt20 dekagramm
csokoládéízű pudingpor (40 gr)1 csomag
sütőpor2.5 teáskanál
szódabikarbóna0.5 teáskanál
tojás1 darab
cukor14 dekagramm
olaj0.8 dl
kefír1.25 dl
csokoládétörmelék a muffin forma aljába15 dekagramm
Rama a forma kikenéséhez1 kevés

A töltelékhez

túró15 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A sütőt bemelegítjük. Ramával megkenjük a muffin sütőt és betesszük a fagyasztóba. A túrót a vaníliás cukorral kikeverjük. A lisztet, összekeverjük a csokis pudingporral, a sütőporral és a szódabikarbónával. A tojást felverjük, elkeverjük a cukorral, az olajjal és a kefírrel. Hozzáadjuk a lisztes keveréket és lazán belekeverjük. A csokitörmeléket elosztjuk a mélyedésekbe, beletöltjük a tészta felét. Ráteszünk 1-1 tk. túrókrémet és rátöltjük a maradék tésztát. A sütőben 20-25 percig sütjük, 5 percig pihentetjük, majd kiszedjük és ízlés szerint díszítjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre