Feltöltve:

Fehérborral párolt lazac, majonézes-diós zellersalátával

timer 40
mood Könnyű
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

babérlevél1 darab
dióbél15 dekagramm
Globus Majonéz2 dl
lazac filé60 dekagramm
zeller gumó70 dekagramm
száraz fehérbor3 dl

Fehérborral párolt lazac, majonézes-diós zellersalátával a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A lazacfiléket sózzuk, borsozzuk, majd a vöröshagymás, babéros, felforrt fehérborba fektetjük és lassú tűzön 10-15 perc alatt, vastagságtól függően, egyszer megfordítva megpároljuk.

2. lépés

A körethez a meghámozott zeller gumót csíkokra metéljük, sós, cukros, citromos vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, kihűtjük és salátás tálba szórjuk.

3. lépés

Most hozzáadjuk a durvára vagdalt diót, a majonézt, az aprított zeller zöldet, összeforgatjuk és lehűtjük.

4. lépés

Tálaláskor a hideg salátát tányérra halmozzuk és ráfektetjük a párolt lazacszeletet.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem