Fehérboros, paradicsomos marhahúsos egytál
Fehérboros, paradicsomos marhahúsos egytál
  • timer120 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • petrezselyem zöld - 1 csokor
  • sárgarépa - 1 darab
  • Knorr Marhahúsleves-kocka - 1 darab
  • burgonya - 2 darab
  • olíva olaj - 2 evőkanál
  • hagyma - 1 darab
  • marhahús - 600 gramm
  • piros kaliforniai paprika - 1 darab
  • zöld kaliforniai paprika - 1 darab
  • fehérbor - 1 dl
  • paradicsomszósz - 200 milliliter

Elkészítés:

  1. Vágjuk a húst pár cm-es darabokra. Aprítsuk fel a hagymát. Szeleteljük fel a répát és vágjuk kisebb darabokra a kaliforniai paprikákat. Kockázzuk fel a krumplit.
  2. Pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd adjuk hozzá a húst. Pirítsuk fehéredésig. Majd öntsük hozzá a fehérbort és a paradicsomszószt és a babérlevelet. Adjuk hozzá a marhahúsleves kockát is. Kis lángon, lefedve főzzük félpuhára.
  3. Majd adjuk hozzá a krumpli kivételével a zöldségeket is. Főzzük majdnem készre, majd 10-15 perccel a vége előtt főzzük bele a krumplit is. Ha kész, szórjuk meg petrezselyem zölddel is.