Fehérboros gombaleves Graham-zsömlében tálalva
Fehérboros gombaleves Graham-zsömlében tálalva
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 500 milliliter
  • Knorr Gombakrémleves - 1 csomag
  • fehér bor - 200 milliliter
  • Graham-zsömle - 4 darab

Elkészítés:

  1. Készítsük elő a zsömléket: finoman vágjuk le a tetejüket, vájjuk ki a belüket. Az így előkészített zsömléket tegyük a sütőbe és süssük kb. 15 percig 180 fokon.
  2. Készítsük el a Knorr gombakrémlevest a csomagoláson lévő útmutató szerint. A főzés vége előtt öntsük bele a fehérbort.
  3. A kész levest lassan öntsük a zsömlékbe és tálalás előtt szórjuk meg petrezselyemzölddel.Tipp: A gombaleves még különlegesebb lesz, ha a tetejére kék sajtot morzsolunk.