Feltöltve:

Fehérboros gomba mártás

timer 20
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz4 dekagramm
vöröshagyma1 darab
liszt4 dekagramm
Knorr Petrezselymes tyúkhúsleveskocka1 darab
gomba50 dekagramm
1 csipetnyi
Főzőtejszín1 dl
őrölt fehérbors1 csipetnyi
apróra vágott petrezselyemzöld1 csipetnyi
félszáraz fehér bor dl

Elkészítés

1. lépés

A Knorr Petrezselymes tyúkhúsleves-kockából készítsünk előírás szerinti alaplét. Vágjuk szeletekre a megmosott megtisztított gombát. A hagymát vágjuk finomra.
Margarinon futtassuk meg a meg a hagymát.

2. lépés

Adjuk hozzá a gombát és pirítsuk addig amíg el nem fővi a levét.
Tegyük hozzá a petrezselyemzöldet és fűszerezzük, ha szükséges sózzuk.

3. lépés

Szórjuk meg liszttel, keverjük el és öntsük fel a Knorr Petrezselymes tyúkhúsleves-kockából készült alaplével. Ízesítsük a borral, dúsítsuk tejszínnel és forraljuk ki.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 4"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem