Fehérbabfőzelék
Fehérbabfőzelék
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Füstölthús-ízesítő kocka - 1 darab
  • babérlevél - 2 darab
  • fehérbab konzerv - 35 dekagramm
  • Delikát ételízesítő - 1 teáskanál
  • finomliszt - 3 evőkanál
  • napraforgó olaj - 3 evőkanál

Elkészítés:

  1. A lecsöpögtetett babot vízben feltesszük főni. Ízesítjük babérlevéllel, KNORR Delikát 8 ételízesítővel és KNORR Füstölt hús kockával.
  2. A lisztből, olajból zsemleszínű rántást készítünk. Reszeljük bele a fokhagymát.
  3. A meleg rántásunkat hideg vízzel felengedve hozzáadjuk a kész babhoz és készre forraljuk.
  4. Az így készült babfőzelék víz igénye 0,6 liter. Feltétnek sült virslit adhatunk hozzá.