Feltöltve:

Fehér spárga és zöldborsó rizottó

timer 45
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Knorr Zöldségleveskocka3 darab
hagyma1 darab
spárga1 csomag
fagyasztott zöldborsó300 gramm
rizottó rizs300 gramm
parmezán sajt100 gramm
száraz fehérbor100 milliliter
friss spenót levél250 gramm

Elkészítés

1. lépés

Mossuk meg és szárítsuk le a spenótot. Tiszítsuk meg és vágjuk a spárgát 4 cm-es darabokra. Oldjunk fel 3 db leveskockát kb. másfél liter forró vízben. Tartsuk gyöngyöző forrás alatt. Aprítsuk fel a hagymát, majd pirítsuk meg 2 ek margarinban 5 perc alatt. Adjuk hozzá a rizst, pirítsuk üvegesre folyamatos kevergetés mellett, majd öntsük hozzá a bort.

2. lépés

Majd adjuk hozzá a levest merőkanalanként, mindig megvárva, hogy felszívja a rizs, mielőtt a következőt hozzáadnánk. Közben fonnyasszuk meg a spenótot margarinon pár perc alatt. Főzzük ropogósra a spárgát sós, lobogó vízben. A zöldborsót szinét forrázzuk le pár perc alatt.

3. lépés

Mikor a rizs majdnem kész, adjuk hozzá a spárgát, spenótot és a zöldborsót. Jól keverjük el, majd keverjük hozzá a sajtot is.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem