Feltöltve:

Fehér spárga és zöldborsó rizottó

timer 45
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Knorr Zöldségleveskocka3 darab
hagyma1 darab
spárga1 csomag
fagyasztott zöldborsó300 gramm
rizottó rizs300 gramm
parmezán sajt100 gramm
száraz fehérbor100 milliliter
friss spenót levél250 gramm

Fehér spárga és zöldborsó rizottó a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Mossuk meg és szárítsuk le a spenótot. Tiszítsuk meg és vágjuk a spárgát 4 cm-es darabokra. Oldjunk fel 3 db leveskockát kb. másfél liter forró vízben. Tartsuk gyöngyöző forrás alatt. Aprítsuk fel a hagymát, majd pirítsuk meg 2 ek margarinban 5 perc alatt. Adjuk hozzá a rizst, pirítsuk üvegesre folyamatos kevergetés mellett, majd öntsük hozzá a bort.

2. lépés

Majd adjuk hozzá a levest merőkanalanként, mindig megvárva, hogy felszívja a rizs, mielőtt a következőt hozzáadnánk. Közben fonnyasszuk meg a spenótot margarinon pár perc alatt. Főzzük ropogósra a spárgát sós, lobogó vízben. A zöldborsót szinét forrázzuk le pár perc alatt.

3. lépés

Mikor a rizs majdnem kész, adjuk hozzá a spárgát, spenótot és a zöldborsót. Jól keverjük el, majd keverjük hozzá a sajtot is.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem