Farfalle tésztás saláta tonhallal
Farfalle tésztás saláta tonhallal
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • paradicsom - 2 darab
  • Knorr Zöldségleveskocka - 1 darab
  • Konzerv kukorica - 1 darab
  • snidling - 1 csokor
  • piros kaliforniai paprika - 1 darab
  • zöld kaliforniai paprika - 1 darab
  • lilahagyma - 1 darab
  • citrom - 1 darab
  • Globus Majonéz - 100 gramm
  • tonhal konzerv - 2 darab
  • főtt tojás - 2 darab
  • farfalle tészta - 300 gramm
  • fehérbors - 4 csipetnyi

Elkészítés:

  1. Főzzük meg a tésztát "al dente" (roppanósra), lobogó vízben, melybe előzőleg beletettük a Knorr Zöldségleves-kockát. Ezután szűrjük le, hűtsük ki és tegyük egy tálba.
  2. Csepegtessük le a tonhalat és kukoricát, majd adjuk a tésztához.
  3. A paprikákat és paradicsomot kockázzuk fel, a főtt tojásokat, a hagymát és a snidlinget aprítsuk fel. Mindet adjuk hozzá a tésztához.
  4. A saláta hozzávalóit keverjük össze, majd tálaláskor az adagok tetejére kanállal tegyünk majonézt. Ízesítsük borssal és citromlével. Tálalhatjuk a majonézzel összekeverve is.