Feltöltve:

Fantázia Szelet

timer 45
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

szögletes vajas keksz2 csomag
tejszín ízű pudingpor2 csomag
tej6 dl
kristálycukor6 evőkanál
étkezési zselatin0.5 csomag
mascarpone25 dekagramm
kimagozott meggy0.5 pohár
habtejszín3 dl
étcsokoládé5 dekagramm
olaj2 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

A pudingport a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük, majd tűz felett besűrűsítjük.

2. lépés

A tűzről levéve belekavarjuk a zselatint, és egy alufóliával letakarva megvárjuk amíg meghűl (időközönként megkevergetjük).

3. lépés

Amikor kihűlt, beletesszük a mascarponét és a meggyet, majd jól összekeverjük a krémet.

4. lépés

Egy tálcára egymás mellé helyezzük a vajas kekszeket, rákenjük a krém felét, majd újabb sor keksz és krém következik.

5. lépés

A tejszínt kemény habbá verjük, és a krém tetejére kenjük.

6. lépés

A csokoládét az olajjal gőz fölött megolvasztjuk, és a tejszínhabra csurgatjuk. Néhány órára tegyük hűtőbe!

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem