Feltöltve:

Fahéjas-mandulás fenyők

timer 90
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

cukor20 dekagramm
liszt35 dekagramm
Ráma12 dekagramm
tej1 darab
tojás2 darab
sütőpor0.5 csomag
vaníliás cukor1 csomag
darált mandula10 dekagramm
őrölt fahéj1 kávéskanál
1 csomag
csokoládé1 darab
díszítő cukor1 kevés

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A lisztet beleszitálni egy keverőtálba és összekeverni sütőporral, cukorral, Ramával, sóval, vaníliás cukorral, mandulával, fahéjjal, valamint tojással, majd a robotgép spiráljával összegyúrni. Belisztezett deszkán, vagy szilikonlapon 2-3 mm. vastagra nyújtani és fenyő formájú kiszúróval kiszaggatni. Közben a sütőt 180 fokra bemelegíteni, a tepsiket sütőpapírral, vagy szilikonlappal kibélelni és mehet bele a tészta. 10 percig kell sütni, vigyázva nehogy megégjen, majd a tepsiben hagyni kihűlni. Óvatosan kiszedni és tetszőlegesen díszíteni.
    Jól záródó dobozban sokáig friss marad.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Kókuszos tallér

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0

Mandulás holdacska

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Dió kosárka

timer 300"
mood Közepes
thumb_up 0

Mákos csillagok

timer 90"
mood Közepes
thumb_up 0

Madeleine

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Dió sütemény

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0

Gesztenyés levél

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Édes süti

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kávés pillangók

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Szilvalekváros párna

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Habcsók

timer 40"
mood Közepes
thumb_up 0

Kókusz kocka (mártogatós)

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis, narancsos cookie

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

mignyon

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 0

Lekváros bukta

timer 160"
mood Közepes
thumb_up 1

Csokis perec

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0