Feltöltve:

Erdei gombakrémleves kéksajtos-gombás rozspirítóssal

timer 20
mood Könnyű
person 2 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

olaj1 evőkanál
csiperke gomba100 gramm
kékpenészes sajt50 gramm
rozskenyér1 szelet
Knorr Erdei Gombakrémleves1 csomag

Erdei gombakrémleves kéksajtos-gombás rozspirítóssal a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Az erdei gombakrémlevest készítsük el a tasakon található leírás szerint.

2. lépés

Közben mossuk meg a gombát, vágjuk szeletekre. Egy kevés olajat forrósítsunk föl egy serpenyőben és pirítsuk meg a gombát rajta. Enyhén sózzuk, borsozzuk.

3. lépés

Pirítsunk meg egy nagyobb szelet rozskenyeret. Vágjuk ketté.

4. lépés

A megpirított gombát keverjük el a kék sajttal és tegyük rá a két rozskenyér szeletre. Tegyük 200 fokos sütőbe és pár perc alatt olvasszuk rá.

5. lépés

A kész gombakrémlevest tálaljuk a sajtos-gombás pirítóssal. Szórjuk meg frissen vágott metélőhagymával vagy petrezselyem zölddel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 6
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem