Feltöltve:

Epres, tejszínes torta

timer 70
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A krémhez

eper20 dekagramm
habtejszín2.5 dl
vaníliás cukor1 csomag
porcukor15 dekagramm
Rama Vajas Íz25 dekagramm
tej6 dl
vaníliás pudingpor1 csomag

A díszítéshez

csokoládé2 kocka
eper5 dekagramm
narancsaroma4 csepp
dekorgyöngy4 gramm
habjejszín2.5 dl

A piskótához

tojás8 darab
vaníliás cukor1 csomag
sütőpor1 csomag
cukor12 dekagramm
liszt12 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A piskóta sütéséhez a tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját pedig cukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőport, egy csomag vaníliás cukrot, a lisztet, és a habbal összekeverjük.

  2. 2. lépés

    Megfőzzük a pudingot és kihűtjük. Közben az epreket 4 felé vágjuk, pár darabot hagyjunk a díszítéshez. A vajas ízt a porcukorral és egy vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot, a 2,5 dl felvert tejszínhabot, és az epreket belekeverjük.

  3. 3. lépés

    A megsült piskótát elvágjuk, majd beletöltjük a krémet.

  4. 4. lépés

    A tejszínt felverjük a habfixálóval. Kb.1/3 részét félretesszük, a többit a narancsaromával összekeverjük, és rákenjük a tortára.

  5. 5. lépés

    Dekor-gyönggyel és eperrel díszítjük. A habzsákban megmaradt tejszínnel és a csokoládé kockákkal ízlésesen díszítjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem