Epres kosárka a Desszertek kategóriában
A tésztához a Ramát morzsold el a liszttel, majd a cukorral, a tojássárgákkal és annyi tejföllel gyúrd össze, hogy jól formázható tésztát kapj. Én a tészta egyik feléhez kakaóport is kevertem. Csomagold fóliába és tedd a hűtőbe, amíg a kis kosárkaformákat kikened és liszttel behinted őket. A tésztát nyújtsd 2-3 mm vastagra, majd szúrj ki akkora korongokat belőle, amelyekkel kényelmesen kibélelheted a kosárkákat. A szélüket kend meg tojásfehérjével, sorakoztasd sütőlemezre, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10 perc alatt süsd szép világosra. A formákból kiborítva hagyd kihűlni. A tejből és a pudingporból állandóan kevergetve főz sűrű pudingot, (én, ha van itthon csokit is olvasztok bele). Ha langyosra hűlt, töltsd meg vele a tésztakosárkákat. A tetejére halmozz epret, meggyet, málnát, ribizlit tetszés szerinti variációban és ízlés szerint cukrozottan.